Veiligheid & milieu

Veiligheid & milieu staan met stip bovenaan ons bedrijfsbeleid.
Dankzij onze persoonlijke aandacht kan Perfect Windowcleaning rekenen op een vaste, gemotiveerde en betrokken groep medewerkers. Zo kan u genieten van kwaliteit en vakkundigheid.

Veiligheid

Veilig werken is van groot belang voor zowel onze medewerkers als de mensen in de omgeving. Daarom beschikt Perfect Windowcleaning over professionele hulpmiddelen. Wanneer de situatie het vraagt maken we gebruik van goedgekeurde rolsteigers of hoogtewerkers. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om elk hulpstuk op de juiste wijze te bedienen en te hanteren.

Omdat wij niets aan het toeval overlaten, beschikken al onze medewerkers over een VCA-basisopleiding en een hoogtewerkersattest.

MILIEU

Uit zorg voor onze omgeving en het milieu gebruikt Perfect Windowcleaning uitsluitend schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast is ons water puur, gedemineraliseerd. Dit water is vrij van mineralen, metalen en zuren.

Dit water reinigt beter dan gewoon kraanwater. Het lost vervuiling op en laat het oppervlak vlekkenloos en streeploos achter.

Perfect Windowcleaning produceert dit water in eigen beheer. Het filteren gebeurt met behulp van een osmosefilterinstallatie.

Neem hier contact met ons op voor uw vrijblijvende afspraak of offerte.