Veiligheid
en milieu

Wij werken op een veilige manier
en met aandacht voor het milieu.

Veiligheid en milieu

VEILIGHEID & MILIEU

Veiligheid

Veilig werken staat met stip bovenaan ons bedrijfsbeleid. De veiligheid van onze medewerkers alsook de veiligheid van de klant en de omgeving moet steeds gegarandeerd worden. Daarom beschikt Perfect Windowcleaning over professionele hulpmiddelen. Wanneer de situatie het vraagt, maken we gebruik van goedgekeurde schaarliften of hoogwerkers. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om elk hulpstuk op de juiste wijze te bedienen en te hanteren.

Omdat wij niets aan het toeval overlaten, beschikken al onze medewerkers over een VCA-basisopleiding en een hoogwerkersattest.

Milieu

Uit zorg voor onze omgeving en het milieu gebruikt Perfect Windowcleaning uitsluitend schoonmaakmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast is ons water puur en gedemineraliseerd (vrij van mineralen, metalen en zuren).

Dit water reinigt beter dan gewoon kraanwater. Het lost vervuiling op en laat het oppervlak vlekkenloos en streeploos achter. Perfect Windowcleaning produceert dit water in eigen beheer. Het filteren gebeurt met behulp van een osmosefilterinstallatie.

Veiligheid en milieu